ИНТЕГРАЛЕН РИТРИЙТ по ТЕМИ

събуди тялото – прочисти ума

свържи се с Духа

бъди автентичен

 

Какво е Ритрийт? Терминът „ритрийт“ съдържа в себе си различни значения и всички те са свързани с идеята за сигурност и временно оттегляне от ежедневната заобикаляща среда, с намерението за потопяване в тема с определена насоченост. Темата би могла да е в сферата на здравето, стила на живот, духовни търсения или социални и бизнес насоки.

Както бизнес организации могат да насочат ритрийт за фокусиране на екипа в конкретни ключови аспекти от своята работа, така тя да бъде и в посока на уединение или групово преживяване … Ритрийт обикновенно се провежда на отдалечени места в природата, съобразени с акцента на водещото намерение. Ритрийтите са широко разпространени на запад.

Като пионер в създаването на подобни формати събития от 2010 г. в България, моята идея е да използвам цялостен подход в тази програма на интегрално израстване на всички нива: релаксация на цялото тяло, балансиране на емоциите и успокоение на ума, вътрешно събуждане на ресурсите и която да използвам като мощен елемент за вътрешна трансформация.

Какви са ползите от участието в Ритрийт?

  • здраве и виталност;
  • намаляване на физически болки и симптоми;
  • засилване на имунната система;
  • себепознание и осъзнаване;
  • преодоляване на вътрешни конфликти;
  • създаване на здравословни навици;
  • събуждане, балансиране и акумулиране на жизнената енергия;
  • трансформиране на ограничаващи емоции и убеждения;
  • постигане на яснота;
  • откриване на пространство на вътрешен мир и пълнота

Подходите и методите на работа по време на ритрийт са съобразени по начин, който е универсален, модерен, практичен, ефективен и лесно усвоим за всички желаещи участници.

ИНТЕГРАЛЕН РИТРИЙТ – ЗДРАВЕ

00

ДАТА

ИНТЕГРАЛЕН РИТРИЙТ – ЗДРАВЕ

КЪДЕ: 

Курортен комплекс 

Предстои!

Намерението на този „ритрийт“- оттегляне от всекидневието – е чрез интегрални подходи да се стимулира нашата цялостна система тяло-ум-душа и да се разтворят и пуснат заседналите корени на стреса от: клетките, тъканите, мускулите, ставите, нервната система, енергийната система, емоционалните напрежения, мисловните тежести и духовните блокажи.

прочети
Интегрален Ритрийт – Обновление

1

L

Интегрален Ритрийт – Обновление

Тема: ТРИ – дневно потапяне в ритъма на пролетната Енергия за цялостно вътрешно синхронизиране, регенерация и …

Къде: Хотел “Никол” Долна Баня, в полите на Рила, притежава всички необходими условия за едно пълноценно преживяване – http://hotel-nikol.com/

Синхронизиране с природното есенно равноденствие. Пускане на натрупан стрес, събуждане на вътрешния център, презареждане в дълбочина и подхранване на автентичността.

прочети
Интегрален Ритрийт – „Есенен Баланс“

20

сеп
2019

Интегрален Ритрийт – „Есенен Баланс“

Тема: ТРИ – дневно потапяне в природния ритъм за цялостно вътрешно синхронизиране и регенерация…

Синхронизиране с природното есенно равноденствие. Пускане на натрупан стрес, събуждане на вътрешния център, презареждане в дълбочина и подхранване на автентичността.

прочети
Share This