АЛХИМИЯ на моята Истина

Изцели блокиращи потенциала тежести

Тема – ПРЕГАРЯНЕ – 21-ви февруари

Начало » Събития » Алхимия на Не/ Доверието!

По житейската пътека, в която всички ние взимаме дейно участие, са кодирани определени ТЕМИ, които да бъдат преживяни от нас. Те са втъкани в дълбочината на нашите гени, за да се трасира път към събуждане, мъдрост и изцеление в посоката на еволюцията. Тяхното разбулване става постепенно на пластове, което ни води все повече към изживяване на автентичност и разширява съзнанието.

Този групов, вътрешен Алхимичен процес се разгръща чрез изследване на нашите реакции към тези основните ТЕМИ. Осъзнаването на начина, по-който те се проявяват в нас и нашия живот помага за откриване на наслоени натежали емоционални състояния и мисловни нагласи от миналото, които естествено изплуват в посока на трансформация в нови възможности на Приемане, Любов и Цялостност.

АКЦЕНТИ:

Изцеление на съзнателни и несъзнателни ограничаващи убеждения, стопиращи емоционални състояния, зациклили поведения и отваряне на нов портал за връзка и приемане на новите безкрайни възможности и интегрирането им по един здравословен начин в цялостната система.

КАК:

За постигане на желания освобождаващ краен резултат в този групов процес се използва разгърнат подход, в който алгоритмите на промяната са синтезирани чрез Мета-меридианни подходи и трансформиращи инструменти. Това е интензивно пътешествие навътре, което отива отвъд теориите и системите, и има изцяло практическа насоченост.

ПРЕДИМСТВА:

 • Освобождаване на тежести от миналото;
 • Разтваряне на автосаботаж;
 • Събуждане на вътрешен потенциал;
 • Чрез силата на добронамерена груповата динамика да се създаде подхранваща и безопасна душата среда;
 • Взаимстване на ползи за всеки участник в групата;
 • Изненада от нови, неподозирани открития;
 • Процесът се насочва и импулсира от водещ с необходимия опит и квалификация;

ПОЛЗИ:

 • прочистване на ограничаващи съзнателни и несъзнателни модели от цялостната система;
 • повишаване на осъзнатостта и събуждане на автентичния потенциал;
 • увеличаване на вътрешната сила и увереност;
 • активиране на изцелителните процеси;
 • хармонизиране на силите на даване и получаване;
 • увеличаване на Любовта и Приемането;
 • спокойствие и връзка в настоящето;
 • изживяване на повече хармония.

За кого:

Не е необходима предварителна подготовка, знания или умения за използване на конкретен метод или техника. Необходимо е да си стъпил на пътеката на себепознанието, да имаш вътрешен копнеж за освобождение от лични предизвикателства или блокажи, спиращи те по пътя и да си изпълнен с любопитство към нова здравословна посока.

Кога: 21.02.24 (сряда)
от 19:00 ч., продължителност около 90 мин.

Къде: ОН-ЛАЙН СЪБИТИЕ, за да получите линк за достъп/ вход в платформата в Zoom, моля заявете своето участие, като попълните формуляра отдолу. Веднага ще получите детайлна информация за участие. Възможно е да предплатите за няколко събития едноврменно, за да спестите от банкови трансфери, като ме информирате.

Такса участие: 30 лв.

 

УЗРЯЛ ли си за:

ТРАНСФОРМАЦИЯ... НАМИРАНЕ НА ВЪТРЕШНА ИСТИНА...НОВА ПОСОКА?

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

24

ФЕВРУАРИ

ТАНЦЪТ на ДИХАНИЕТО

ОВЛАДЕЙ ВЪТРЕШНИЯ ТАНЦ НА ИЗЦЕЛИТЕЛНИЯ ДЪХ!

Кога:  24-ти февруари – (събота) – 13:30 – 17:00

Къде:  Йога „ДИВАЛИ“ Студио, София, кв. Иван Вазов, бул. Витоша 93 

 

Ефективен процес за освобождаване от стрес и напрежения, изцеляване на стари травми и неосъзнати рани. Събуждане на вътрешната Светлина и автентичност.

9

МАРТ

ВИТАЛНО Тяло – ТАЗово ДЪНО

СЪЖИВИ ИЗЦЕЛИТЕЛНИТЕ СИЛИ – БАЛАНСИРАЙ УМА И СЪРЦЕТО

КЪДЕ: ОН-ЛАЙН събитие в ZOOM – събота от 10:00 ч.

ТЕМА на практиката – ТАЗово ДЪНО

БОНУС: След провеждане на практиката ще имате възможност да получите достъп до повторно гледане на нейния запис, който да ползвате в рамките на 1 седмица. Линкът за достъп е само и единствено за ваше лично ползване, без право на разпространение.                                                                                                                           

Интегрални комплекси, за жизненост и баланс. Пусни миналото от клетъчната памет. Постигни центрираност, яснота и себе-увереност. Активирай сърцето и балансирай Ума.

17

ФЕВРУАРИ

Интегрална СИНХРОНИЗАЦИЯ – РАЗТВАРЯНЕ

От РАЗ/ДЕЛЕНИЕ към ЦЯЛОСТ – РАЗТВОРИ СТРЕСОРИ – ВЪЗСТАНОВИ ВЪТРЕШНИЯ МИР!

КЪДЕ: ОН-ЛАЙН събитие през платформата на ZOOM – събота от 10:00 ч.

ТЕМА – „РАЗТВЯРАНЕ“

БОНУС: След провеждане на практиката ще имате възможност да получите достъп до повторно гледане на нейния запис, който да ползвате в рамките на 1 седмица. Линкът за достъп е само и единствено за ваше лично ползване, без право на разпространение. 

Трансформирай стрес и неосъзнати рани. Събуди вътрешната Светлина и Автентичност.

18-21

АПРИЛ

Интегрален Ритрийт – ОБНОВЛЕНИЕ

Тема: ТРИ – дневно потапяне в ритъма на пролетната Енергия за цялостно вътрешно синхронизиране, прочистване и запалване на Вътрешната Искра.

Къде:  4 **** Парк – Хотел Spa and Welness  “Кюстендил”, притежава всички необходими условия за едно пълноценно преживяване – https://parkhotelkyustendil.com/

Синхронизиране с природното есенно равноденствие. Пускане на натрупан стрес, събуждане на вътрешния център, презареждане в дълбочина и подхранване на автентичността.

ОТЗИВИ

„С помощта на Веско свалих много фалшиви „кожи“, които си въобразявах за свое Аз, и се терзаех ден и нощ. След съвместната ни лична и групова работа аз се чувствам просто по-лека, далеч по-уверена в собствената си стойност, и по-истинска.“
Лукреция

Share This