Интегрална СИНХРОНИЗАЦИЯ

от раз-деление към цялост

ТЕМА – 

0000 – събота от 10:00ч./ онлайн

Начало » Отминали събития » Интегрална СИНХРОНИЗАЦИЯ

Това е един съвременен, не-инвазивен процес, който позволява активиране на цялата човешка система, интегрирайки невросоматика, биоенергия, емоции, ум и съзнание, което позволява една по-задълбочена вътрешна работа за по-кратко време.

Тази групова активация синтезира в себе си различни психофизични подходи от Изтока и Запада за постигане на яснота, цялост и вътрешен мир.

Описание:

Синхронизиращата сесия позволява трансформиране на стари, вкопани в тялото и поддържани нефунционални модели и поведения, които допринасят за вътрешни конфликти и фрагментираност, и отваря портал към събуждане на интегрирани състояния на благосъстояние и автентичност.

Това е една уникална практическа система от ефективни съвременни подходи, която използва взаимовръзките между тяло-ум-дух и носи голям терапевтичен потенциал за съзнателни или неосъзнати:

 • блокирани в тялото форми на стрес;
 • замръзнали състояния на борба или бягство;
 • биоенергийни блокажи;
 • ограничаващи емоционални пластове;
 • бариери за синхронизирани когнитивни процеси;
 • фрагментирани модели на кризисни състояния и фокусиране върху негативното и проблемното.

Известно е, че стресът се капсолира в тялото и има тенденция да се проявява като напрежение и тежест, главоболие и болки, безпокойство и депресивност, дисфункция на органи, сексуална проблематика… и много други различни форми на симптоматика. Процесът подпомага разтварянето на блокираната енергия чрез синтез от активиращи себе-освобождаващи техники и специфични упражнения, които да възвърнат вътрешния синхрон и цялост.

Фокус:

 • Какво ме блокира в момента?
  Кое ограничаващо състояние съм готов да пусна?
  Коя заседнала подтисната емоция съм отворен да разтворя?
  Кой саботиращ модел съм узрял да трансформирам?
 • Какво нездравословно вярване бих искал да променя?

 

За КОГО:

За да може този вътрешен прочистващ процес да се разгърне в група, е необходима една безопасна и здравословна подкрепяща среда.

За да участвате в интегралния групов процес, не е необходим предварителен конкретен опит с подобни практики, нито човек да е изградил определени умения. Практиката е еднакво ценна както за мъже, така и за жени, които са готови за по-задълбочен поглед навътре в посоката на освобождение, изцеление и състояние на мир.


Внимание:

Процесът не се препоръчва за
бременни и симптоматика като: сърдечно-съдови заболявания, психотични състояния, епилепсия, глаукома, скорошни операции, остри инфекциозни заболявания;

КОГА: 00.03.24 (събота)
от 10:00 до около 12:00 часа 

КЪДЕ: ОН-ЛАЙН СЪБИТИЕ, за да получите линк за достъп/ вход в платформата в Zoom, моля заявете своето участие, като попълните формуляра отдолу. Веднага ще получите детайлна информация за участие. Възможно е да предплатите за няколко събития едновременно, за да спестите от банкови трансфери, като ме информирате.

Такса участие: 30 лева

Водещ: Веселинм Михайлов – интегрален трансформативен фасилитатор

* Oблекло: удобно, позволяващо свободни движения (анцунг, спортно…)

**Шише с вода, постелка, одеало, възглавничка);

 

УЗРЯЛ ли си за:

ТРАНСФОРМАЦИЯ... НАМИРАНЕ НА ВЪТРЕШНА ИСТИНА...НОВА ПОСОКА?

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

16-22

ЮНИ

Интегрален РИТРИЙТ – „ФЛУИДНОСТ“

Пълноценно зареждане на всички нива!

Къде: Комплекс за активен отдих „AquaLife Кранево  – https://bul.aqualife-sport.com/

    Останаха още 3 свободни места…                     

Разтвори заседналите корени на стреса от цялостната система и регенерирай в дълбочина…

11-17

АВГУСТ

Интегрален РИТРИЙТ – „ЗДРАВЕ“

Събуди Живеца – Намери БАЛАНС!

КЪДЕ: Пампорово, х-л Финландия 4****

КОГА: 11-17.08.24 (6 нощувки)                             

 

                                      

Намерението на този „ритрийт“- оттегляне от всекидневието – е чрез интегрални подходи да се стимулира нашата цялостна система тяло-ум-душа и да се разтворят и пуснат заседналите корени на стреса от: клетките, тъканите, мускулите, ставите, нервната система, енергийната система, емоционалните напрежения, мисловните тежести и духовните блокажи.

ОТЗИВИ

Танцът на диханието беше уникално преживяване за мен. За първи път в живота ми наистина усетих фина енергия и чувство, които до сега не бях изпитвала и които трудно могат да се опишат с думи. Почувствах, че много емоции излизат на повърхността и след това дойде неописуем покой, мир и блаженство. След срещата се чувствах спокойна, енергична и много щастлива.
Теди

Share This