Интегрална СИНХРОНИЗАЦИЯ

от раз-деление към цялост

ТЕМА – БЛОКАЖ

28.01.23 – събота от 10:00

Начало » Отминали събития » ИНТЕГРАЛНА СИНХРОНИЗАЦИЯ – БЛОКАЖ

Това е един съвременен, не-инвазивен процес, който позволява активиране на цялата човешка система, интегрирайки невросоматика, биоенергия, емоции, ум и съзнание, което позволява една по-задълбочена вътрешна работа за по-кратко време.

Тази групова активация синтезира в себе си различни психофизични подходи от Изтока и Запада за постигане на яснота, цялост и вътрешен мир.

Описание:

Синхронизиращата сесия позволява трансформиране на стари, вкопани в тялото и поддържани нефунционални модели и поведения, които допринасят за вътрешни конфликти и фрагментираност, и отваря портал към събуждане на интегрирани състояния на благосъстояние и автентичност.

Това е една уникална практическа система от ефективни съвременни подходи, която използва взаимовръзките между тяло-ум-дух и носи голям терапевтичен потенциал за съзнателни или неосъзнати:

 • блокирани в тялото форми на стрес;
 • замръзнали състояния на борба или бягство;
 • биоенергийни блокажи;
 • ограничаващи емоционални пластове;
 • бариери за синхронизирани когнитивни процеси;
 • фрагментирани модели на кризисни състояния и фокусиране върху негативното и проблемното.

Известно е, че стресът се капсолира в тялото и има тенденция да се проявява като напрежение и тежест, главоболие и болки, безпокойство и депресивност, дисфункция на органи, сексуална проблематика… и много други различни форми на симптоматика. Процесът подпомага разтварянето на блокираната енергия чрез синтез от активиращи себе-освобождаващи техники и специфични упражнения, които да възвърнат вътрешния синхрон и цялост.

Фокус:

 • Какво ме блокира в момента?
  Кое ограничаващо състояние съм готов да пусна?
  Коя заседнала подтисната емоция съм отворен да разтворя?
  Кой саботиращ модел съм узрял да трансформирам?
 • Какво нездравословно вярване бих искал да променя?

 

За КОГО:

За да може този вътрешен прочистващ процес да се разгърне в група, е необходима една безопасна и здравословна подкрепяща среда.

За да участвате в интегралния групов процес, не е необходим предварителен конкретен опит с подобни практики, нито човек да е изградил определени умения. Практиката е еднакво ценна както за мъже, така и за жени, които са готови за по-задълбочен поглед навътре в посоката на освобождение, изцеление и състояние на мир.


Внимание:

Процесът не се препоръчва за
бременни и симптоматика като: сърдечно-съдови заболявания, психотични състояния, епилепсия, глаукома, скорошни операции, остри инфекциозни заболявания;

КОГА: 28.01.23 (събота)
от 10:00 до около 12:00 часа 

КЪДЕ: ОН-ЛАЙН СЪБИТИЕ, за да получите линк за достъп/ вход в платформата в Zoom, моля заявете своето участие, като попълните формуляра отдолу. Веднага ще получите детайлна информация за участие. Възможно е да предплатите за няколко събития едновременно, за да спестите от банкови трансфери, като ме информирате.

Такса участие: 20 лева

Водещ: Веселинм Михайлов – интегрален трансформативен фасилитатор

* Oблекло: удобно, позволяващо свободни движения (анцунг, спортно…), шише с вода, постелка, одеало, възглавничка);

 

УЗРЯЛ ли си за:

ТРАНСФОРМАЦИЯ... НАМИРАНЕ НА ВЪТРЕШНА ИСТИНА...НОВА ПОСОКА?

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

02

Декември

ВИТАЛНО Тяло – АнтиСтрес

СЪЖИВИ ИЗЦЕЛИТЕЛНИТЕ СИЛИ – БАЛАНСИРАЙ УМА И СЪРЦЕТО

КЪДЕ: ОН-ЛАЙН събитие в ZOOM – събота от 10:00 ч.

ТЕМА на практиката – АнтиСтрес

БОНУС: След провеждане на практиката ще имате възможност да получите достъп до повторно гледане на нейния запис, който да ползвате в рамките на 1 седмица. Линкът за достъп е само и единствено за ваше лично ползване, без право на разпространение.                                                                                                                           

Интегрални комплекси, за жизненост и баланс. Пусни миналото от клетъчната памет. Постигни центрираност, яснота и себе-увереност. Активирай сърцето и балансирай Ума.

9

ДЕКЕМВРИ

ТАНЦЪТ на ДИХАНИЕТО

ОВЛАДЕЙ ВЪТРЕШНИЯ ТАНЦ НА ИЗЦЕЛИТЕЛНИЯ ДЪХ!

Кога:  09.декември – (събота) – 13:30 – 17:00

           16.декември – (събота) – 13:30 – 17:00

Къде:  Йога „ДИВАЛИ“ Студио, София, кв. Иван Вазов, бул. Витоша 93 

 

Ефективен процес за освобождаване от стрес и напрежения, изцеляване на стари травми и неосъзнати рани. Събуждане на вътрешната Светлина и автентичност.

13

Декември

АЛХИМИЯ на БЛОКАЖА

ИЗЦЕЛИ БЛОКИРАЩИ ПОТЕНЦИАЛА ОГРАНИЧЕНИЯ!

КЪДЕ: ОН-ЛАЙН събитие в ZOOM – сряда от 19:00 ч.

Тема – Алхимия на БЛОКАЖА

БОНУС: След провеждане на практиката ще имате възможност да получите достъп до повторно гледане на нейния запис, който да ползвате в рамките на 1 седмица. Линкът за достъп е само и единствено за ваше лично ползване, без право на разпространение.                       

 

                                 

                                     

                           

                             

Прочистване на ограничаващи съзнателни и несъзнателни модели от цялостната система, повишаване на осъзнатостта и събуждане на автентичния потенциал. Увеличаване на вътрешната сила, увереност и автентична стойност.

ОТЗИВИ

Танцът на диханието беше уникално преживяване за мен. За първи път в живота ми наистина усетих фина енергия и чувство, които до сега не бях изпитвала и които трудно могат да се опишат с думи. Почувствах, че много емоции излизат на повърхността и след това дойде неописуем покой, мир и блаженство. След срещата се чувствах спокойна, енергична и много щастлива.
Теди

Share This