ВИТАЛНО ТЯЛО - Подхранване на ОЧИТЕ

Детайли

Четв., 05/10/2018 - 19:00 до 21:00

Място на провеждане: Есенс Център
улица „6-ти Септември“ 37

Такса участие:  10 лв

За контакт:  Веселин Михайлов - info@harmonyaivitalnost.com
 

  ВИТАЛНО ТЯЛО

тема на вечерта "Подхранване на ОЧИТЕ"

10-ти май (четвъртък вечер)

 

Проект „Събуди своето тяло“ стартира през 2008г. със съдействието и организацията на Фондация „Същност. С течение на времето, практиката и преживяванията допринесоха процеса да се разгърне, допълни и разшири с нови, интегрални подходи. Така постепенно, изначалната идея придоби нова дълбочина и проявление - "Витално Тяло".

Тялото е нашето единствено превозно средство, с което разполагаме, преминавайки по житейския си път. Неговото устройство, функции, качества и ресурси е необходимо да опознаем и ползваме коректно. Тъй като енергията е изначалния източник на всичко, да сме осъзнати за това как преминава през тялото и циркулира, подхранва и поддържа нашето проявление, намирам за много стойностно.

Основната посока на този процес, който се разгръща през множество теми, е насочена към събуждане, балансиране и акумулиране на жизнената енергия в тялото. Това е едно пътуване от външното към вътрешното с осезаемо присъствие на Тук и Сега, при което се отключва и подхранва нашият вътрешен потенциал и автентичност.

В умело подбрани  интегрални комплекси от упражнения, движения, танцувални подходи, медитативни и релаксиращи техники с различна насока ще:

  • събудим естествените изцелителни сили на организма;
  • засилим имунната система;
  • увеличим гъвкавостта и еластичността на мускули и сухожилия;
  • пуснем тежестите от миналото;
  • активираме сърцето;
  • балансираме Ума;
  • постигнем центрираност и яснота;
  • разширим съзнанието;
  • постигнем вътрешен мир;

В създаването на тези занимания са използвани различни подходи от: Японски, Корейски и Китайски бойни изкуства, упражнения за гъвкавост, спонтанен Чи Гун, енергийна психология, Йога, шамански техники, дихателни упражнения, масажни техники, медитации, водени релаксации и визуализации, танцувални подходи, интегриращи упражнения и др., по начин, който е адаптиран и лесно приложим от всеки.

Кой може да участва:

Всички желаещи, отворени към себепознание, здраве, личностно израстване и автентичност, по един новаторски интегрален начин. Не е необходима предварителна подготовка или специфични знания и умения, за да се възползвате ефективно от процеса.

Водещ – Веселин Михайлов, интегрален трансформативен коуч и ментор

Място на провеждане:  "Есенс Център"

София, ул.6-ти Септември 37, между малките 5 къошета и Граф Игнатиев

Кога: 10-ти май

22-ри май

6-ти юни

Начало: 19:00 часа до 21:00

Облекло: свободно и леко, препоръчително без маратонки. Необходими са: постелки за земя, (шалте или килимче), както и лека завивка или одеяло при хладно време;

Такса участие: 10 лв

За информация и записване: Веселин Михайлов - info@harmonyaivitalnost.com