За мен
осъзнатост и трансформация

автентично насърчение в моменти на преход

Докато си позволяваш осъзнато да поемаш юздите на Ума, неусетно усвояваш силата за трансформация на не-автентичните, стопиращи бариери от дълбочина… и постепенно се събуждаш, за да живееш от собствената си Автентичност.

Отваряйки се да активираш своя вътрешен авторитет, от което място да взимаш коректни решения в живота си, стъпка по стъпка започваш да управляваш енергията си продуктивно… и тогава неминуемо поемаш по пътя на пълноценното си уникално, изпълнено с удовлетворение и вътрешен мир предназначение, което увеличава хармонията, виталността и оптимизирано здраве!

Веселин Михайлов – интегрален трансформативен коуч и ментор

 • специалист Енергийна Психология – EFT- ADV;
 • НЛП – Мастър;
 • Регресивен терапевт дипломиран по Хипнотерапия;
 • Инструктор по свободно дишане и работа с тялото (body work);
 • Иноватор по медитативни практики и Майндфулнес;
 • Хюман Дизайн анализатор и Съ-основоположник на Системата Хюман Дизайн за България;
 • Инструктор Йога на Смеха и Смехотерапия;
 • Лектор и групов водещ;

Готов ли си да поемеш по своя автентичен път с осъзнатост, пускайки дърпащото те назад минало?

Началото на моя личен път към личностното развитие и духовно пробуждане започна с активна спортно-състезателна дейност. Изследвах все по-задълбочено връзката тяло-ум-душа и откликнах съвсем естествено на изучаването и практикуването на корейски, японски и китайски бойни изкуства, тяхната философия и духовни принципи.

Достигнах до майсторска степен по ТаeKwonDo, попих от мъдроста на древното самурайско изкуство Катори Шинто Рю и започнах осъзнато да практикувам Чи Гун от 1995г.

По пътя на намирането, преминах през йога практики, автогеннен тренинг, медитации, метода „Силва”, семинари и психологични тренинги, обучения за личностно израстване, изучаване и практикуване на духовни учения, системата хюман дизайн, ген ключове, И-дзин, и много други подходи, допълващи се и интегриращи, които спомагат осъзнатост, себепознание и вътрешно израстване към автентичност.

Благодарение на натрупаната мъдрост, активиран истинен потенциал и изградени чрез практика и преживяни умения, осъзнах че пътеката към вътрешна цялостност би могла да е криволичеща, но винаги носи лечебен, разширяващ съзнанието ефект.

Енергията ми да споделя натрупания опит и да дам своя автентичен принос, директно ме насочи в сферата на личностното трансформативно консултиране, интегрален коучинг и групово преподаване през 2006 г.

Винаги отворен за новото и ценно, уверен че промяната се случва отвътре навън, откликнах на EFT/ТЕС (техники за емоционално освобождение) – ефективен съвременен метод за овладяване на динамичното ни ежедневие, който ускорява лечебния процес и внася хармония, виталност и яснота.

Специализирах EFT/ТЕС и през 2007 г. преминах интензивен мастъртренинг в Бостън под ръководството на създателя Гари Крейг и изявени световни EFT- Master специалисти по света.

„Тайната на промяната е да фокусираш цялата си енергия не върху старото, а към изграждането на новото
Сократ

По моя личен път получих и допълнителни квалификации:

 • сертифициран в Магистърска степен по НЛП (невро-лингвистично програмиране);
 • дипломиран по Хипнотерапия и Регресивна терапия, преминал професионално обучение към Британската Асоциация по Клинична Хипноза;
 • сертифициран като инструктор по Свободно Дишане към Международната Асоциация по Свободно Дишане;
 • сертифициран по метод на Шаманско лечение;
 • сертифициран инструктор по Йога на смеха;
 • Хюман дизайн анализатор и съ-основоположник на Системата Хюман Дизайн в България от 2008 г.;

Изпълнен съм с благодарност и удовлетворение, че след много различни пътища по света и разнообразни занимания и заетости, намерих своето предназначение. Да влагам енергията си в това, което ме изпълва с удовлетворение и е мой начин на живот. От тази гледна точка съм зает с трансформиращи интегрални подходи, които са мое хоби, вдъхновение и същевременно поле на професионална изява.

Това е моята хюман дизайн карта и така изглежда моето превозно средство в илюстративен графичен вид, в която са вградени личните ми кодове. Ето и кратко дешифриране на някои от тях:

 • Това е някой, който е тук, за да откликва на живота и да следва вътрешната си сила, като бъде зает с това, което обича в настоящето. Отпускайки се търпеливо в уединение и осъзнатост, ще намери вътрешно подхранване и новаторски прозрения, с които да насърчи околните. Обективно научените уроци по емоционална интелигентност и трансформация на стреса за здравословен начин на живот, той споделя с отворените за това.
 • Със своята осмислена мъдрост, влива нови сили и честно дава своя принос за цялото. Следвайки вътрешния си авторитет е тук, за да бъде ролеви модел за себе си, да се вслушва с емпатия и по рационален начин да дава насоки, организира и води другите да бъдат автентични.
 • Неговото предназначение придобива форма, като окуражава другите със своята хармонична енергия, да бъдат въплатени и центрирани във вътрешния си авторитет и споделя мъдростта си за духа и пътя на съзнанието.

Някои от любимите ми неща, за които имам енергия на разположение:

настоящето – ученето на нещо ново – слънцето – планината – сок от моркови – плуването – жасминово ухание – изгрева – сочна зряла праскова – усмивките – гледането на звездите – черен шоколад, ходенето бос по тревата и пясъка – хармонията – морето – интуиция – мириса на прясно окосена трева – упражнения с тялото – залеза – гъвкавост – мъдра книга – съзерцание в езеро или огън – препечен пълнозърнест хляб – басейн с топла минерална вода – тишината – автентичност

УЗРЯЛ ли си за:

ТРАНСФОРМАЦИЯ... НАМИРАНЕ НА ВЪТРЕШНА ИСТИНА...НОВА ПОСОКА?

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

11-17

АВГУСТ

Интегрален РИТРИЙТ – „ЗДРАВЕ“

Събуди Живеца – Намери БАЛАНС!

КЪДЕ: Пампорово, х-л Финландия 4****

                         КОГА: 11-17.08.24 (6 нощувки)      

                                 Останаха само 2 свободни места!

                      

 

                                      

Намерението на този „ритрийт“- оттегляне от всекидневието – е чрез интегрални подходи да се стимулира нашата цялостна система тяло-ум-душа и да се разтворят и пуснат заседналите корени на стреса от: клетките, тъканите, мускулите, ставите, нервната система, енергийната система, емоционалните напрежения, мисловните тежести и духовните блокажи.

20-23.09

 

Интегрален Ритрийт – „Есенен Баланс“

Възстанови РАВНОВЕСИЕТО – Активирай Автентичността!

ТЕМА: ТРИ – дневно потапяне в есенния природния ритъм за цялостно вътрешно центриране и балансиране:

                                     ЛОКАЦИЯ: Приморско, хотел Белица – https://www.hotel-belitsa.com/bg/

Записванията за участие започнаха!

Синхронизиране с природното есенно равноденствие. Пускане на натрупан стрес, събуждане на вътрешния център, презареждане в дълбочина и подхранване на автентичността.

Share This